CellBlaster® – UV desinfectie apparaat voor mobiele telefoons

 

Ultieme hygiëne
Elimineert tot 99,9% van ziektekiemen, virussen en bacteriën op elk deel van de mobiele telefoon dat is blootgesteld aan UV-licht.*


Reinigt in slechts 30 seconden

Geldt voor alle delen van uw telefoon die zijn blootgesteld aan UV.  Uitstekend geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, praktijken, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.


Extra grote reinigingskamer

Geschikt voor mobiele telefoons tot 16,5 x 10,2 x 2,5 cm groot. Ook voor sleutels, brillen, oordopjes (koptelefoons), horloges en sieraden.


DE GEMIDDELDE MOBIELE TELEFOON BEVAT 18x MEER BACTERIËN DAN EEN WC-BRIL

 

Wanneer mobiele telefoons in broekzakken of handtassen worden bewaard, houden ze vocht en warmte vast en worden ze een broedplaats voor bacteriën en virussen. De gemiddelde mobiele telefoon bevat meer ziektekiemen dan een wc-bril. Daarom is de CellBlaster® ontwikkeld. De CellBlaster gebruikt krachtig korte golf UV-licht om ziektekiemen, bacteriën en virussen op mobiele telefoons te doden, in slechts 30 seconden!

DRIE SNELLE, EENVOUDIGE STAPPEN:
• Plaats de telefoon (naar beneden gericht)
• Deksel sluiten
• Desinfectie begint automatisch
• .. en is in slechts 30 seconden klaar!

De CellBlaster® heeft een ultrakrachtige UV-lamp en een superreflecterend scanbed. Het compacte, universele ontwerp werkt met vrijwel elk type mobiele telefoon of losse kleine voorwerpen, zoals sleutels, brillen, afstandsbedieningen, sieraden, speelgoed, enz. Perfect voor thuis, op kantoor, op reis en ideaal voor locaties met verhoogde blootstelling aan besmettelijke ziektekiemen, zoals ziekenhuizen, dokters- en fysiotherapie praktijken, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.

• Elimineert tot 99,9% van de ziektekiemen, virussen en bacteriën op elk deel van de telefoon.
• Krachtig bacteriëndodend korte golf UV-licht doodt de drie stammen van het griepvirus (H1N1, H3N2 en Influenza B), evenals Strep, Staph, E. coli, Salmonella, Listeria en andere ziekteverwekkende micro-organismen.
• Ultrakrachtige UV-lamp en superreflecterend scanbed zorgen voor een snellere, completere desinfectie.
• Geschikt voor mobiele telefoons tot 16,5 x 10,2 x 2,5 cm groot.
• Compact, lichtgewicht ontwerp; ideaal voor thuis, op kantoor of op reis.
• Ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, praktijken, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.
• Perfect als service voor de cliënten en patiënten.

Download brochure: CellBlaster UV cell phone sanitizer

 

 

* De CellBlaster is in het laboratorium getest op gewone bacteriën en andere veel voorkomende virussen. De CellBlaster is nog niet getest op het COVID-19 Coronavirus. Kortegolf UV licht (UV-C) is een aanbevolen desinfectiemethode van de CDC, meest recentelijk voor het filteren van gezichtsmaskers (FFR’s). Lees meer over COVID-19 en het voorkomen van verspreiding van de CDC en WHO – www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/ppe-strategy/decontamination-reuse-respirators.html.